ANWB Parkeren – Oplossingen voor problemen tijdens het gebruik

De ANWB Onderweg app is sinds begin april 2017 vernieuwd. Als u deze pagina ziet, dan gebruikt u een verouderde versie van de app die niet meer ondersteund wordt. De oude app wordt niet meer ge-update. Alleen problemen met de nieuwe app kunnen onderzocht worden. 

U kunt de gratis update downloaden via deze link: anwb.nl/app of via de AppStore. Parkeren starten/stoppen kan ook altijd via  088-2742536 of de Yellowbrick app. 

Problemen met updaten? Kijk op deze pagina voor meer uitleg


Belangrijke informatie
Als u de melding krijgt dat er iets mis is met uw internetverbinding dan kunt u via 088-2742536 de transactie stoppen. Als u dit niet doet, blijft uw transactie doorlopen. U kunt ook de gratis Yellowbrick app gebruiken als u vaak deze melding krijgt (iPhone 4 en iPhone 4s). Starten en stoppen kan ook altijd via Mijn ANWB Parkeren.

Als u een parkeertransactie op straat vergeet te stoppen, loopt deze door tot het einde van de parkeertijd in die zone op die dag. Daarna stopt de transactie automatisch. Het parkeergeld is een belasting die Yellowbrick int namens de gemeente. Daar zijn strikte regels aan verbonden. Zij hebben geen mogelijkheid in het systeem de transactieduur achteraf aan te passen. Dit betekent dat u een doorgelopen transactie moet betalen.

Twijfelt u of een transactie is gestopt?

  • In de ANWB-app ziet u op het dashboard lopende transacties staan op de telefoon en app waar u de transactie startte. Als u dit via een andere telefoon of 088-2742536 heeft gedaan ziet u de lopende transactie pas als u op ‘Parkeren’ drukt. Helemaal onderaan staat ‘Overige transacties’. Het meest veilige is dezelfde stop methode gebruiken als de startmethode.
  • Check telefonisch via 088-2742536 of uw transactie is geëindigd. Kunt u starten met een transactie? Dan loopt er geen transactie meer.
  • Controleer online via MIjn ANWB Parkeren of de transactie nog loopt. Ga naar ‘Internet Parkeren’ op Mijn ANWB Parkeren. Hier stop je transacties ook eenvoudig.

Inloggegevens kwijt?

Advertenties