Notificaties

In de ANWB Onderweg app zitten gratis notificaties tijdens het parkeren die gebruikers herinneren aan lopende transacties.

img_3615

Mocht dit niet voldoende zijn, dan biedt Yellowbrick ook nog een betaalde service aan via SMS (meer informatie). Deze stel je in via Mijn ANWB Parkeren.

Als u een parkeertransactie op straat vergeet te stoppen, loopt deze door tot het einde van de parkeertijd in die zone op die dag. Daarna stopt de transactie automatisch. Het parkeergeld is een belasting die Yellowbrick int namens de gemeente. Daar zijn strikte regels aan verbonden. Zij hebben geen mogelijkheid in het systeem de transactieduur achteraf aan te passen. Dit betekent dat uw een doorgelopen transactie moet betalen.

Twijfelt u of een transactie is gestopt?

  • In de ANWB-app ziet u op het dashboard lopende transacties staan.
  • Check telefonisch via 088-2742536 of uw transactie is geëindigd. Kunt u starten met een transactie? Dan loopt er geen transactie meer.
  • Controleer online via MIjn ANWB Parkeren of de transactie nog loopt. Ga naar ‘Internet Parkeren’ op Mijn ANWB Parkeren. Hier stop je transacties ook eenvoudig.

Gratis notificaties die gebruikers herinneren aan lopende transacties:

image1

image4

image3

FullSizeRender

Advertenties